BLOG PERSONAL SOBRE CICLISME

domingo, 20 de febrero de 2011

SETMANA ENTRENAMENTS 6

La setmana va començar amb bones notícies ja que em van arribar directament des d'Alemanya les rodes noves per la mountain bike. Feia molt de temps que volia millorar les rodes de la bici, ja que havia alleugerit molt altres parts sense alleugerir la part més important: les rodes. Es tracta d'unes rodes muntades a la carta amb llandes Notubes ZTR Alpine, bujes Novatec N-light i radis CN 424 Aero plans. M'han donat 1.378 g de pes a la bàscula, amb les quals he rebaixat uns 400 gr a la bici del tirón. A més, i ja per fi, he instal.lat kit tubless i espero no punxar mai més !

I aquí la bici amb les sabates noves:


Aquesta sisena setmana d'entrenaments, tal i com comentava la setmana passada, ha estat setmana de semi-recuperació. Passo a detallar:

DIMARTS: Carretera fins a Calella. Sortida en solitari per fer entrenament aeròbic. Aquest dia vaig acabar molt content ja que, per primera vegada a la meva curta vida de ciclista de carretera, vaig acabar una sortida en solitari amb una mitja de velocitat superior a 30 km/h. Tenint en compte que de tornada sempre haig de pujar fins a Vilassar de Dalt les mitjes aconseguides a la nacional sempre baixen una mica. Sembla doncs, que els entrenaments van donant el seu resultat. 63 km en 2h 04min, a 30,4 km/h. 140 p.p.m de mitja.

DIVENDRES: Sortida amb en Jose dels Piulas repetint ruta fins Calella. 64 km en 2h 13min a 28,9 km/h. 136 p.p.m.

DISSABTE: Sortida amb BTT amb en Rob, en Jordi i en Pascu. Clàssica ruta fins al Santuari del Corredor, anant i tornant pel mateix recorregut, però amb alguna variant de tornada per incloure algun corriol i alguna trialera de baixada: poquets, no sigui cas que hi disfrutem massa i ens repensem tot el plà d'entrenos fins a Juny i ens comprem una bici d'enduro i enviem a la merda la carretera i les pistes forestals... jejeje. Dona gust fer trialeres i corriols quan n'estàs tan "necessitat" !!! Paciència, tot arribarà... i tant d'entreno donarà els seus fruits... 73,5 km en 4h i 36min a 16 km/h i 144ppm

DIUMENGE: Sortida amb en Rob per carretera. Sortideta de 3 hores habitual. Nacional fins rotonda de Palafolls i tornar. 87 km en 3h 07min a 28 km/h i 133 ppm.

Totals setmana 6: 290 km i 12 hores.


No hay comentarios:

Publicar un comentario